Run Code
|
API
|
Code Wall
|
Misc
|
Feedback
|
Login
|
Theme
|
Privacy
|
Patreon
OLEG-02oct2017
// Програма що знаходить максимальне значення в кожномому рядку двовимірного масиву й // виводить його, разом з номером ряка, на екран // Вхідні дані : двовимірний масив заповнений випадковими числами // Вихідні дані : номер рядку й максимальне значення в цьому рядку // Наприклад : // 1 14 58 51 6 - 58 // 2 67 90 11 56 - 90 // 60 32 58 1 5 - 60 // 10 49 62 75 90 - 90 // 99 99 90 10 14 - 99 //може до программы7 ато 21:30 // да -.- пиши в программи // в мене теж 21-30 // правильно сформульована умова це 80% її рішення // відформатуй код програми - В ОСТАННЄ ЦЕ РОБЛЮ Я - більше не буду читати не відформатований код! // =_( // мені без констант // не хочеш констант - міняй руками скрізь n на 100 - і ніде не забудь!!! тим паче в циклах!!!!! const n = 5; var a : array[1..n, 1..n] of integer; nr : integer; // номер-лічильник рядка = number row nc : integer; // номер-лічильник стовпчику = number column max, min : integer; // мінімальне й максимальне значення в кожному з рядків begin randomize; for nr := 1 to n do begin for nc := 1 to n do begin a[nr, nc] := random(100); write(a[nr, nc]:5); end; writeln; end; for nr := 1 to n do begin max := a[nr, 1]; min := a[nr, 1]; for nc:= 2 to n do begin if a[nr, nc] > max then max := a[nr, nc]; if a[nr, nc] < min then min := a[nr, nc]; end; writeln ('стовпчик ', nc, ' max=', max, ' min=', min); end; //readln; // в онлайн редакторі не можна end. // -->>> piwi usovie zada4i !!!!!! <<<-- v komentarii. otkuda mne znat6 4to za programa // u4is6 delat6 komentarii k teksty programi. nu... // po normal6nomy napiwi // виписати з рядку / стовбчику найменьше/ нйбильше чысло в 2 вимірному масиву // Програма що знаходить по номеру стовпчика найменше число // Так777 // не в кожному стовпчику/рядку знайти найменьше або найбільше число // що значить стовпчику чи рдку // де це чи - програма однозначна завжди - або рядку або стовпчику або мінімум або мксимум - або й мінімум й максимум // як хочеш минимум або максимум , // добре визначся мінімум чи максимум й склади умову програми // тут визначаеться и минимум и максимум // значить не "як хочеш минімум або максимум" а й те й інше7 //ну... тут да но впринцепи надо або то або друге // друге юуде іншою програмою //program max ; // <<--- ось тут що написано7 мах // значить ти визначився що будемо шукати максимум7 //da // не пиши коментарі в кінці рядка якщо цей коментар не належить до рядка програмного коду // сейчас нада випрвити шоб було тики мах?? // ти хотів написати : зараз потрібно виправити програму щоб вона знаходила тільки максимум // Напиши будь-ласка умову програми //беремо рядок й шукаємо найбільше число в ньому и перебираємо рядки після кожного рядку виписуємо // максимальне з нього // 1 14 58 51 6 - 58 // 2 67 90 11 56 - 90 // 60 32 58 1 5 - 60 // 10 49 62 75 90 - 90 //99 99 90 10 14 - 99 // дивись як треба
run
|
edit
|
history
|
help
0
Урок 2. Функции
nomer4
conversion Metrica
test01